···Okunma: 27 Ocak 2025 09:39 Sanırım hangi hikâyenin, ne zaman biteceğini kimse bilemez.
Bazen kendini hikayenin bir parçası yapmak, gerçeklere ulaşmanın en iyi yoludur.
Merhaba arkadaşlar bugün yazardan okuduğum ikinci eserle karşınızdayım. Bu kitabın türü de polisiye, bilirsiniz en çok sevdiğim türdür. Aksiyon ve heyecan dolu bir okuma keyfi sunuyor bizlere.Gizem dolu ve oldukça sürükleyici bir kurguya sahip. Son sayfalara kadar katili ve cinayetin sebebini öğrenmek yada tahmin etmek çok zor. Son sayfalarda artık herşey aşığa çıkıyor ve neler olduğunu öğreniyoruz. Bu tür kitapların verdiği hissi anlatmak zordur o yüzden her zaman okumanızı tavsiye ederim. Ben büyük bir keyifle okudum sizinde okuyacağınıza eminim.
Üç ev arkadaşı aynı evi paylaşan üç genç kadın. Aralarında sorunlar yaşasalarda birbirinden vazgeçmeyen ve aynı evi paylaşmaya devam eden üç arkadaş. Bir parti sabahı Evelyn Stanley ölü bulunur evde, Nicole Horrowitz ise kayıp ve Alexandra Riboni ise hayatta ama bütün sorumlusu ilan edilir.
Alex cinayetten suçlanır ve cezaevine girer ama bir sonra serbest bırakılır. Dedektiflerin arama sonuçları boşa çıkar ve dava kapanır. Aradan tam on yıl geçer. Kayıp olan Nicole'nin intihar etmiş şekilde cesedi bulunur. Tabi bu intihar biraz şüpheli. Yıllarca kayıp olan biri neden bir anda intihar etsin ki. Nicole'nin ortaya çıkmasıyla kapanan dava tekrar açılır. Ev arkadaşı davası toplumda büyük ses çıkarır. Herkes davanın sonucunu merak eder.
Olive araştırmacı ve gazeteci davanın tekrar açılmasıyla tekrar gerçeklerin peşine düşer. Bu haber onun için çok önemli. Yıllar önce de bu cinayet dosyasıyla ilgilenmiş ama sonuç bulunmayınca dava raflara kaldırılmıştı. Oli şimdi ise yanlız değil bu soruşturma da Teknolojide çok iyi olan Cooper ile araştırma yapacak.
Yıllar sonra Alex konuşacak mı?
Evelyn kim ve neden öldürdü?
Tam on yıl boyunca Nicole nerelerdeydi ve neden intihar etti?
Kitabın devamı ve soruların cevabı için mutlaka okuyun derim