2025 10. kitabı
AKLIMDA KALANLAR ~ BUSE TOZAR İçerik; Anı- hatıra Gerçek hayat hikayesi Başarı, azim, kararlılık Yazarın ilk kitabı 303 sayfa Selam dostlarım… Haftaya size farklı bir türle başlamak istedim. Bazen içimizdeki ışığı, gücü, azmi keşfetmemiz için başkalarından ilham aldığımız olmuştur. “Bunu sende başarabilirsin,” diye fısıldar kulağımıza birileri. İşte Buse Tozar in kaleme aldığı bi kitapta tam da böylesi bir etkiye sahip. Çocukluğundan şimdiki zamana kadar yazar bize hayatının önemli yapı taşlarını göstermiş. 90’ların o unutulmaz çocukluğundan, ilk aşkına, ilkokul yıllarından üniversiteye, ilk iş deneyiminden itibaren başarıya ulaşmasına kadar geçen sürede hayal etmekle gerçeğe dönüştürmek arasında ki ince çizgiyi okurken size ilham olacak bu kitap. Ayrıca dedesinin filmlere konu olacak hayat hikayesi de yüreğinize dokunacak. Bizi biz yapan anıları kağıda dökmek gerçekten büyük cesaret ister. Hele böylesi etkileyici bir anlatıma sahipseniz okuru etkilememek elde değil. Ben okurken çok büyük keyif aldım. Yer yer hüzünlendim, yer yer gülümsedim. Başarıya ve mutluluğa giden yolda sizde kendinize doğru rol modeller bulmak istiyorsanız bu kitabı mutlaka listenize ekleyiniz.Türü sevenlere önemle tavsiyemdir Son olarak; her ne kadar anılarından öğrenmiş olsakta Servet dedenin hikayesi başlı başına bir kitap olmayı hakediyor. Gerçek hayat hikayelerinden ilham alınmış kurgular her daim bizim hassas noktamız. Umarım Buse Hanım’ın romanlarını da okumak kısmet olur. Yolu açık, okuru bol olsun Okuma listemin 1492.kitabı… Papirüs Yayınları #aklımdakalanlar #busetozar #anıhatıra #papirüsyayınları #neokudum #nihllckkitap #reklam
Aklımda KalanlarBuse Tozar · Papirüs Yayınevi · 20246 okunma