2025 9. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2025 19:11
#okudumbitti YAZAR: AYŞE BETİL YAYIN: GUTENBERG Herkese merhabalar bugün sizlere Ayşe Betil'in kaleminden çıkan senden sonra kitabıyla geldim. Kitabımızın konusu hem sanat severlere hem edebiyat severlere hitap eden güzel bir kitaptı. Şiirlerinde, öykülerin de yazılarında mutlaka bir şeyler bulacaksınız sizleri duygudan duyguya sürüklüyor okudukça. Öykülerin de karekter isimleri vermeden kendi iç dünyasını yansıtarak kaleme almış ve bir nevi öyküler kimsenin öyküsü değil, herkesin öyküsü haline gelmiş. Aile bağlarındaki yaşamlar çok güzel yansıtılmış öykülere özellikle de en başındaki bir babanın ailesiyle yediği sufle hikayesi çok dikkatimi çekti. Deneme bölümlerin de zaman zaman yazarla birebir sohbet ediyormuşum gibi his yaşadım zaten en sevdiğim şeylerden biride yazarla sohbet ediyormuş gibi o hissi yaşamak keza bu kitapta öyledi. Ayrıca kitap içerisindeki çizimleri çok beğendiğimi söyleyebilirim keşke bende böyle çizimler yapabilsem diye dert etmedim değil açıkçası. :) Yorumumu burada sonladırmadan önce sevgili yazarımızın kaleme aldığı ismini de taşıdığı bir şiirle sizlere veda etmek istiyorum. SENDEN SONRA Bugün Ortadan kaybolsan Yahut Ölüversen aniden Öyle bir ölüm olsa ki Cesedin dahi bulunmasa Nasıl ispatlayabilirsin Bir zamanlar Var olduğunu? #ALINTILAR Açlıktan, susuzluktan, uykusuzluktan ölebilirsin. Ya özlem? Özlemden ne ölürsün ne de yaşayabilirsin özlemle. Arafta kalmak zor, şüphesiz. Eskiden ümitsizdim, ölümü isterdim. Artık ümitliyim, yaşamak istiyorum. @ayse_betil @meryemin_okumalari #sendensonra #aysebetil
Senden SonraAyşe Betil · Gutenberg · 202489 okunma