2025 20. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2025 15:46
Yazarı ilk defa geçen hafta beşli bir kitabını okuyarak tanıdım . Dili anlatımı akışı gayet güzel bu ikili mafya duet The Lost Story daha bile güzeldi . Ben şahsen her şeyi beğendim karakterler konu akış aralarında olan ilişki aşk aksiyon . Bu kadar tadında hoş olabilirdi ki kadın karakterin yaşı 18-19 civarı oldukça küçük ama bayıldım kıza :D Erkek karakter zaten her açıdan şahaneydi kızın hayatının şansı oldu adam resmen . İki kitap için tek inceleme yazayım dedim . Carmina 18 yaşında deli gibi çalışıyor küçük kız kardeşi 12 yaşında babaları ile yaşıyorlar ve adam çok boktan bir baba . Carmina 'nın tek amacı para biriktirip güzel bir iş bulup kız kardeşini alıp yeni bir hayat kurmak . Sonunda elden düşme ucuz bir araba alıyor ve yaşadıkları Los Angeles'ten Las Vegas'a ayarladığı bir iş görüşmesine gidiyor . Allahtan çok yakın kız arkadaşı teyzesi falan kız kardeşine bakıyor baba zaten iş için bir gidiyor bir hafta on gün yok . İş görüşmesi için gittiği ultra lüks otelde eski belalı erkek arkadaşı ile karşılaşınca başlıyor otel içinde kaçmaya . Üst katlarda kovalamaca sırasında tam yakalanıyor o sırada bir kapı açılıyor ilah gibi bir adam çıkıyor . Kız koşup buna sarılıyor beni koru eski sevgilimden vs deyince adam gerçekten kıza sarılıp koruyor yemek falan yiyorlar kız her şeyi anlatıyor .Kız yazık işi almayı beklerken arabasında uyumayı düşünüyor o derece parasız. Görüşme ertesi sabaha kalınca arabaya dönüyor bu eski sevgili kıza yine saldırıyor . Fakat oteldeki adamın korumaları kızı kurtarıp yine otele getiriyor . Damaso Salla 29 yaşında NY 'ta amcası mafyanın bir kolu bu vasıta ile Las Vegas şehri Damaso 'nun idaresinde . Adama bayıldım sakin cool acayip akıllı pek yakışıklı bir şey . İkisinin ilişkisi bu şekilde başladı ama bakın ilk kitapta adam gibi öpüşme bile yoktu ama aralarında olan şey şahaneydi . Damaso 'nun kıza olan korumacı halı ondan büyülenme şekline bayıldım . Kızda nasıl güzel bir şey gayet açık net konuşan dram kesmeyen zerre çocuksu saçmalıklar yapamayan bir şey . Konu ilerledikçe tonla olay iç içe gitti rus mafyası kızın peşindekiler kız kardeşini kurtarma çabaları . Bence çok güzeldi tavsiye ederim tam kıvamında tutku, drama ve karakterlerin netliği vardı sanki orada olup biteni izliyormuşum gibi hissettirdi .
My Mafia QueenShayne Ford · 02 okunma