2025 25. kitabı
Hayallere sahip olmak bir çocuğun büyüme aşamalarının en önemli parçası. Öncelikle bir hayâle sahip olmanın güzelliği var kitapta. Anne babaların ya da çevresinde çocuk olan herkesin bildiği bir şey var ki çocuklar çok sabırsız. Özellikle günümüzde her istediklerine hızla erişmelerinin, tüketim çağında olmanın payı büyük bunda. İşte bir çocuk için o kaybedilen değerleri içeren; hayalin için çabalamanın, emek vermenin kıymetini anlatan, başarının yolunun ufak adımlar ve pes etmemek olduğunu aşılayan şahane bir kitap. Çocuklar için çok eğlenceli, temposu düşmeyen keyifli bir kurgusu var ama bununla birlikte büyüklere anlattıkları da çok anlamlı. Çocuğu sevmek, onun için her şeyi gerçekleştirmek değildir. Denemesine, hatalar yapmasına, gideceği yolu seçmesine izin vermek ve bu yolda her adımda yanında olduğunu hissettirmektir önemli olan. Onun güvenliği için her zaman kurallar vardır ama bu kuralları eğlenceli hale getirmek, çocukla sağlıklı iletişim kurmak mümkündür. Kısa ama dolu dolu bir hikayesi var. Yazarın kitapları için tereddütsüz alın okuyun, okutun diyebilirim.
Şampiyon Altın AyakFunda Uçuk Er · Timaş Çocuk Yayınları · 202380 okunma