2025 11. kitabı
• Belki de en acıklısı, karşılıksız aşkların yarattığı kırık kalplerdi . • Yalnızlık, bir zamanlar sığındığım bir limanken, şimdi yüzleşmekten korktuğum bir aynaya dönüşmüş durumda Polis memuru Asım bir akşam olay yerine giderken sekiz yaşında bir çocuğa çarpar . Çocuk hayatını kaybeder. Dava süreci baslar. Memurluğu askıya alınır. Çocuğun ölümüne sebep olduğu için vicdanı onu rahat bırakmaz. Psikolojik olarak çöker. Kendiyle iç savaş halindedir. Bir gün ablası Asım ' ı arayıp babasının kötü olduğunu hemen köye gelmesini söyler. Asım köye gidince anıları bir bir gözünde canlanır. Asım köyde Gülşah ' ı görür. Gülşah evlenmiş ve çocuk sahibi bir kadındır ama geçmişte Asım' la bir ilişkileri olmuştu. Kitapta okurken en çok üzüldüğüm kısım bu kısımdı. Gülşah ' ın Asım ' a olan sevgisi. Yaşadığı zorlukları tek başına atlatmaya çakışması. Gülşah Asım ' ın eline bir mektup tutuşturur. Asım mektubu okuyunca şok geçirir. Zaten yolunda olmayan hayatı artık daha da başka bir boyut alır. •Peki mektup da ne yazıyordu? •Asım bundan sonra ne yapacak ? .
İzdüşümEşref Eryılmaz · Kalan Yayınları · 202415 okunma