Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü
2025 16. kitabı
#maudankaoua #bugünkalanhayatımınilkgünü D&R da gezerken isminden etkilenip almis oldugum bir kitapti. Konusu bana yillar once okudugum bir cift yurek kitabini hatirlatti o kitapta avusturalya yerlileri ile bir yolculuga cikarken bu kitapta himalaya daglarina uzanan bir yolculuk oluyor. Kitabin vermek istediği mesaji sevdim ama bazen cok sıkıldığım oldu. Kisisel gelisim tadinda ama roman seklinde bir kitapti. Ara ara elimden biraksamda bitirmeye calistim. . “Mutsuz olmak icin harcadigin tek bir an sana geri gelmeyecek. Yasaminin ne zaman basladigini biliyorsun, ama ne zaman bitecegini bilmiyorsun. Yasadigimiz her saniye bize sunulmus bir hediyedir ve onu ziyan etmememiz gerekir. Mutluluk simdiki zamanda yasanir.” . “Karamsar, negatif, kendj goruslerini dayatmaya calisan, her seyin tersini iddia eden veya surekli kurban rolune giren insanlar; enerji emicidirler. Korkuyla hareket ederler. Kendini bu gibi durumlardan koruyabilirsin. Bunun icin biraz dikkatli olman yeter. Bu tur davranislari belirlemek cok kolaydir ve bedenin bunun icin iyi bir gostergedir. Gergin, sinirli, bikkin hissediyorsan enerjinin dustugunu kolaylikla anlayabilirsin.
Bugün Kalan Hayatımın İlk GünüMaud Ankaoua · Yan Pasaj Yayınları · 20238,2bin okunma