Puan vermedi·280 syf.····Okunma: 17 Ocak 2025 00:00 | D KOĞUŞU |
Selamlar
Sizlere harika, şahane, fevkalade bir kitap ile geldim. Grupla okuduğumuz #kezbanlaokuyoruz grubunun bu ayın 15i okunacak kitabı D koğuşu kitabıydı.
Gerilim son hız devam ediyordu kitapta. Sürekli bir acaba o mu, hayır bu diye düşünerek geçti. Kalp atışımı kulağımda hissedip, aşırı gerildiğim bir kitap kesinlikle.
Okurken o koğuşta kitli kalıyorsunuz
Amy Tıp öğrencisi ve psikiyatri bölümünde rotasyon yapması gerekiyor. Ve D koğuşunda bir gece nöbeti oluyor. Gitmek istemiyor orda olma fikri bile onu çok geriyor. Sebebi ise çocukluk arkadaşı en yakın arkadaşı Jade 'ı daha önce birkaç defa orada ziyaret etmiş olmasından dolayı. Aradan yıllar geçtiği için orada olmayacağını düşünüp kendini rahatlatıyor. Nöbete gidiyor ve kapıda eski sevgilisi Cameron ile karşılaşıyor. Bütün gece birlikte nöbet tutma fikri de canını daha çok sıkıyor. Nöbet başlıyor Dr Beck ve hemşire Ramona ile tanışıp bilgileri alıyorlar.
Hastaların dosyalarını okuyup hastalar ile konuabileceklerinin iyi olacağını söylüyor doktor. Koridor da gezerken Jade gördüğünü sanıyor ama değildir diyor. Dosyalara bakınca görüyor arkadaşının orda olduğunu ve halen kendisinden nefret ettiğini farkediyor.
Koğuş tehlikeli ve 2 adet tecrit odaları var kilitli kapıları şifreli. 1isi dolu ve içerideki hastanın çok tehlikeli olduğunu sakın açmamasını söylüyor doktor. Sesler geldikçe de korkuyor ve uzak duruyor Amy.
Birden elektrik kesiliyor geldiğinde ise kapılar kitleniyor.
Yolunda gitmeyen birşeyler oluyor. Hastalar o gece çok huzursuz ve korkuyorlar. Ortadan birileri kayboluyor.
Amy ordan sağ çıkabilecek mi?
Tecrit odasında kim var ve neden orada?
D koğuşunda hastalar neden bu huzursuz?