···Okunma: 30 Ocak 2025 16:50 Herkese Merhaba ✓
° Bugün 𝐋𝐞𝐞 𝐂𝐡𝐢𝐥𝐝 ' in kaleminden 𝐌𝐞𝐳𝐛𝐚𝐡𝐚
ile geldim.
• Jack Reacher Askerî Polis Teşkilatında otuz altı sene hizmet verdikten sonra ordu ile bağını koparmış kendi hayatında yeni bir düzene girmiştir. Kendi istediği gibi hiç bir yere bağlı olmadan yaşamak. Bu amaçla çıktığı yolculukta yolu bir gün Margrave'ye düşer aslında amacı abisinin hediye ettiği plağın sahibi Kör Blake isimli gitaristin altmış yıl önce en son bu kasabada görünmüş olması ve onun arkasındaki gizemlerdir. Bu amaçla geldiği kasabada katil zanlısı şüphesiyle tutuklanır. Kasabaya geldiği ilk gün korkunç bir cinayet işlenmiş ve o gece oradan geçen tek kişi de Jack'ten başkası değildir. Jack suçsuzluğunu ortaya koyup bu kasabadan gitmek için hazırlandığı sırada öldürülen kişi hakkındaki gerçeği öğrenmesiyle bu kararından vazgeçer. Peki bu kişi kimdir?
•508 sayfalık bir kitap bana resmen dergi okuyormuşum gibi geldi. O kadar sürükleyiciydi. Jack Reacher 'in zekasına hayran kalmamak elde değil. Dedektifleri yönlendirmesi falan oldukça şahaneydi. Dedektif Finaly ve kadın polis memuru Roscoe'ye de ayrı bayıldım. Sadece cinayet gibi görünen olayların arka planındaki karanlık sırları okudukça gerçekte neden böyle yapılmasın diye insan sorgulamadan edemiyor. Kitabın dizisi de varmış bende izlemeyi düşünüyorum. Aksiyonu hiç düşmeyen oldukça sürükleyici bu eseri okumanızı tavsiye ederim ✓✓✓