yürü be nakamura kim tutar seni!!!
2025 9. kitabı
Okunma: 30 Ocak 2025 18:00
şu ünlü kapak. manganın kapağındaki aynı kalıbı kullanıp karakterleri değiştirerek çizilmiş çok fazla “go for it, ___ !!!“ ship fanartı görmüşlüğüm var. şimdi burada böyle anlatınca büyük ihtimalle ula ne diyo bu diyeceksinizdir ama fanart kültürüne aşina olunca neler neler görüyorsunuz. tuhaf bir ilk paragraf oldu. şimdi… çok rastgele bi kararla açıp okudum. sadece tek cilt olması da bi nevi motivasyon oldu, tek oturuşta bitirdim desem yalan olmaz. manga çok sevildiği için zaten keyifli bir şey bekliyordum, ona rağmen beklediğimden çok daha iyiydi. konuyu anlatmayacağım, arka kapak yazısı gayet açıklayıcı. öncelikle… çizimler çok güzeldi, mangaka bilerek tarzını 80ler anime tarzlarına benzetmiş. tarzı hem basit hem de göze hoş geliyor, okuması kolay ve keyifliydi. karakterler ve birbirleriyle ilişkileri hoşuma gitti. bi romcom olmasına rağmen baya yavaş ilerliyor, o yüzden yarı yarıya slice of life gibi de sayabiliriz. ayrıca komikti. bütün bölümleri otuz iki diş sırıtarak okumuşumdur muhtemelen. yani tamam çok güvenilir bir mizah anlayışım yok ama çoğunluğun seveceği türden eğlenceli bir manga bence. sıkıldığınızda açıp okuyabileceğiniz ve yüzünüze güzel bir gülümseme konduracak bir romantik komedi. okuyun derim :D
Go For It, Nakamura!Syundei · Seven Seas · 201817 okunma