2025 2. kitabı
Herkese merhaba Bugün sizlere çok güzel bir tavsiye ile geldim özellikle korku gerilim sevenlerin, severek okuyacağı bir kitap Armağan Bir ayna insanın hayatını nasıl değiştirebilir? Yada şöyle söyleyeyim daha önce karanlık bir ayna ile karşı karşıya gelip onun içine çekildiğinizi hissettiniz mi? Yada aynaya bakarken arkanızdan gölgeler geçtiğini fark ettiniz mi? Yasemin yeni bir başlangıç yapmak için şehir değiştirip İstanbula geldiğinde başına geleceklerden habersizdi. Yeni ev, ve yeni eşyalarla güzel bir hayatı olacaktı, yani Yasemin öyle düşünüyordu. Nereden bilebilirdi ki eski bir aynanın hayatını karartacağını, tek istediği yeni evine bir tablo almaktı. Tesadüfen girdiği antikacıdan ayrılırken hayatını alt üst edecek büyük bir felaketle karşılaşmak üzereydi, yıllardır kimsenin çözemediği ve insanların ölümüne sebep olan büyük bir sır gün yüzüne çıkmak üzereydi. Yasemin'in yaşadıkları hiç kolay değildi ve yüzleşmesi de oldukça zor oldu, belki Cem olmasaydı gerçekleri kabullenmesi mümkün olmayacaktı, ama şöyle de bir durum var bu aynanın asıl sahibinin kim olduğu ortaya çıkınca olaylar çok farklı bir şekilde gelişti. Özellikle sonunda yaşananlar gerçekten beklenmedik ve şok ediciydi, yani kitabın sonunda öyle bir sır ortaya çıktı ki böyle olacağı hiç aklıma gelmezdi, ben daha çok yaşananların Cem ile alakası olduğunu düşünüyordum. Ve şunu da söylemem lazım seni gerçekten takdir ettim Cem, öfkeye kapılıp Yasemin'i suçlamadın aferim oğlum Gerçekten çok güzel bir kitap okudum, gerilim ve korku hissi çok iyiydi tabi ben daha çok korku sevdiğim için kitabı gerilim müziği ve hafif loş bir ortamda okudum acayip güzel oldu bu türü sevenlere de kesinlikle bu şekilde okumalarını tavsiye ederim
ArmağanAleyna Hirik · Perseus Yayınevi · 202447 okunma