2025 14. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2025 00:00
VIRGINIA WOOLF YAŞAM BİR DÜŞTÜR UYANMAK BİZİ ÖLDÜRÜR Sayfa : 80 - Tür : Biyografi, Felsefe İlk yayın yılı: 08.2020 Destek Yayınları - Ocak 2025 de dinledim ( Storytel ) Tavsiye puanım 7 / 10 KONU : Virginia Woolf’u mümkün kılan şey neydi? Sınırda olmanın zorlayıcılığı ile savaşıp, bir yanda coşkunun ve üretkenliğin, diğer yanda çökkünlüğün ve belki de deliliğin arasında salınırken, onu parçalanmışlığından kendiliğini defalarca yeniden inşa etmeye, umudunu kaybettiğinde ise aramızdan çekip gitmeye iten şey neydi? İzlenimleri ayıklamanın, sembolleri kovalamanın, bilincin sınırlarını keşfetmeye çabalamanın, yine de en çok kendiyle ilgili olmanın sırrı neydi? Virginia’nın edebi uğraşısına, düşünsel yolculuğuna tanık olmanın felsefi ve belki de pratik bir değeri olabilir mi? YORUM: Virginia Woolf'un hayatına dair ilginç bilgiler var. Üzücü, özellikle de ölümü. Kısacık okunabilir, dinlenebilir keyifli bir kitap. Okuyanlar veya dinleyenler varsa yorumlarını merak ediyorum Herkese keyifli okumalar... NE ZAMAN BİR KİTAP AÇIP OKUSAN, BİR AĞAÇ GÜLÜMSER ÖLÜMDEN SONRA YAŞAM OLDUĞUNU BİLEN
Virginia Woolf - Yaşam Bir Düştür Uyanmak Bizi ÖldürürÖzgecan Şekerci · Destek Yayınları · 20201,058 okunma