Puan vermedi·240 syf.··Beğendi
···Okunma: 04 Şubat 2025 15:11 Her şeye hakkınız olabilir umutsuz olmaya Asla ! / Müjdat Gezen - Damla Karakuş
Günaydın arkadaşlar,
Storytel'de keyifle dinlediğim bir kitapla buradayım bugün.
Sizler sever misiniz Müjdat Gezen'i? Ben çok severim en çokta "Gırgıriye" serisindeki rolünü.
Neyse gelelim kitabımızın konusuna,
Sevgili Müjdat hoca, editör Damla Karakuş ile birlikte yapmış olduğu bu söyleyişi kitabına kocamn bir seksen yılı sığdırıyor ve yaşamından, tiyatrodan - sinemadan,
MSM 'nin kuruluş amacına , siyasete ve Atatürk sevdasından samimi bir şekilde bolca bahsederek okuyucuya kendisini yakinen tanıma fırsatı sunuyor.
"Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma!"
"Kendinizle yarışırsanız birinci gelme ihtimaliniz çok yüksektir."
"Aptal arkadaş insanı geri götürür, uzak duracaksın."
"Ama insanları tanıdıkça hayvanlara daha düşkün oluyor insan."
"Bütün çabam iyi olmaktı benim. İyi insan olabilmek için çok emek sarf ettim. Hayatım boyunca başkaları para biriktirirken ben insan biriktirdim.
"Bazı kitaplardan sıkılabilirsiniz, yarıda bırakır bir başka kitaba başlarsınız. Bazı şeyler de yarım kalsın, hayatta her şeyi tamamlamak zorunda değiliz."
"İnanın kitabın kötüsü bile insana bir fayda sağlar. En azından neyi yapmaman gerektiğini görmüş olur, yeni merakların peşine düşer, daha çok sorgularsın."
"Lütfen kitap okuyun, onun tadı bambaşka gelecek, çok sevineceksiniz. İnanın kitabın kötüsü bile insana bir fayda sağlar."
Sevgiyle kalın,