2025 8. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2025 14:30
Başlarda tam aradığım romantik komedi kitabıydı. Espriler olsun karakterler olsun gerçekten kahkaha attım. 6 puanı da bu yüzden verdim zaten. Azıcık kitabın konusundan bahsetmek istiyorum. Lottie, en yakın arkadaşı olan patronu Angela tarafından kovulmuştur ve işlerini düzene sokması gerekmektedir. Borçları vardır ve Angela’dan nefret ediyordur. Huxley ise şimdiye kadar iş konusunda her istediğini elde etmiş bir adamdır fakat bu kez Dave’den istediği mülkleri alamadığı için hırslanmıştır ve Dave’in gözüne girebilmek için bir takım yalanlar söylemiştir ve bu yalanları gerçek kılabilmek için bir kadına ihtiyacı vardır. Lottie’nin zengin birini bulma ihtiyacı ve Huxley’in de sahte bir nişanlıya ihtiyacı olduğu bir günde, bu iki karakterimiz tesadüfen karşılaşırlar ve kısa bir tanışmanın ardından bir sözleşme imzalarlar. İncelemenin başında da söylediğim gibi kitabın başları gerçekten çok eğlenceliydi. Ama daha sonra Huxley’nin toksikliği, saçma sapan davranışları beni öldürdü. Üstelik kitapta gerçekten çok fazla küfür ve açık seçik konuşmalar var. Tabii biraz da cinsellik. Rahatsız olmayacaklar için kafa dağıtmalık güzel bir kitap. Yer yer gerçekten çok güldürdüğü için ikinci kitabı olan Birbirimiz İçin Yaratılmadık kitabını da hemen okuyacağım.
Sevimsiz Bir TanışmaMeghan Quinn · Ren Kitap · 20221,239 okunma