2025 16. kitabı
Herkese Merhaba kitap sever dostlarım . Bugün size harika bir kitap tavsiyesiyle geldimm. Okurken biraz tırstığım kısımlar olsa da çok sevdiğim sizerin de okumasını istediğim bir kitap oldu . aleyna hirik kaleminden çıkan #armağan kitabı Çok uzatmadan hemen bu güzel kitabın konusuna geleyim. #kitabınkonusu Yasemin kendi ayakları üzerinde duyabileceğini ailesine kanıtlamak için İstanbul'a taşınır. Yeni taşındığı evine dekoratif bir şey almak için Bağ Bozumu antikacı dükkanına gider. Bir tablo beğenir. Tablosu paket yapılırken dükkanın bir köşesinde duran üstü örtülü altın varaklı ayna dikkatini çeker. Cem benim değişimle antikacı oğlan ona aynayı satamayacağını ama isterse kendisine hediye edebileceğini söyler. O gün doğum günü olan Yasemin de kabul eder. Evde erkek arkadaşı tarafından sürpriz bir Doğum günü kutlaması beklerken erkek arkadaşı onu terk eder. Evde sadece Yasemin ve ona armağan edilen kara ayna ile baş başa kalmıştır. Aynanın içinde karartılar görür, ayna koyduğu yerden başka yerlerde görünür. Artık dayanamaz ve bir gün aynayı kırmak için havaya kaldırırken ayna kulakları sağır eden bir ses çıkarır. Yasemin hemen antikacı oğlana gider ona bu şeyi hemen geri alamasını söyler. Antikacı oğlanımız da ayna kendisinden vaz geçmediği sürece aynanın onda kalacağını söyler. . Bir ayna insanın hayatını nasıl etkiler? Tesadüf gibi görünen karşılaşmalar aslında kader olabilir mi? Bu kara ayna Cem ' e nasıl geldi ? , ondan önce bu aynanın sahibi kimdi ? Son sayfasına kadar gizem ve gerilim dolu bir okuma oldu benim için bu türde okuma yamayı seven arkadaşlarıma tavsiye ederim
ArmağanAleyna Hirik · Perseus Yayınevi · 202447 okunma