Puan vermedi·576 syf.····Okunma: 07 Şubat 2025 18:51 Selam
Bir Güney Kore aşk masalına ne dersiniz?
Benim için değişik bir okuma türü oldu bu kitap. Daha önce arkadaşlarım okuyup çok beğenmiş ben de aşırı merak etmiştim. Okuyunca anladım neden bu kadar sevdiklerini. Romantik kitaplarda olmazsa olmazımız artık keyifli, eğlenceli kurgular ile huysuz, tatlı, gizemli karakterleri okumak. Aşk Sınır Tanımaz da tam böyle bir kitap
Aşkın gerçekten de sınır tanıyıp tanımadığını okuyoruz kitabımızda.
Çünkü güzel ve başarılı bir kadının, İstanbul'dan Güney Kore'ye uzanan Park Soo Yun ile ola tutkulu ve aşk dolu hikayesini okuyoruz.
Nişanlısı tarafından ihanete uğrayan Masal Okur kendisini işine, kariyerine ve ailesine adamıştır. Aşka kendisini ve kalbini kapatan genç kadın son derece zeki ve başarılıdır. Okulunu bitirir bitirmez çalışma hayatına atılmış babasının tedavi masraflari için de elinden geleni yapmıştır. Evlilik ona çok uzaktır çalıştığı şirkette canla başla çalışır. Son olarak da yaptığı bir sunum ile alacağı ücreti düşünürken bir anda ona yurt dışı işi gözükür. Üç aylığına şirketi adına Güney Kore'ye gitmelidir. Ancak Masal babasını bu durumda bırakmak istemez. Ama alacağı ücrette çok iyidir. Hem babası için hem de kendisini biraz daha geliştirmek için teklifi kabul eder ve kendisini yola çıkmış bulur.
Ama Güney Kore'ye gidip şirketin Ceo'su Park Soo Yun ile tanışınca artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktir. Park Soo Yun'un soğuk ve kuralcı tarafı genç kadını korkutur fakat o çok fazla onun gözünün önünde olmayacağı ve sadece üç aylığına orada olacağı için bir şekilde idare edeceğini düşünür. Fakat işler hiç de öyle gitmez. Rakip şirketin eline önemli belgeleri geçirmekle suçlanır ve sucsuzlugunu kanıtlamalıdir. Ve ona yardım hiç ummadığı kişi tatafindan gelir.
Benim için son derece keyifli, eğlenceli bir okuma oldu. Masalın iç sesleri, sakarlıkları, zekası ile okumaya doyamadım. Son sayfalar ile de devamını deli gibi bekliyorum. Bence farklı bir nefes olan kitap okunmalı. Tavsiyemdir.