Muhteşem bir kitap.
2025 4. kitabı
Okunma: 07 Şubat 2025 22:17
Kitap o denli sürükleyici ki bitirene kadar elinizden bırakamayacağınıza eminim. Her sayfayı bitirdikten sonra diğer sayfayı karşı konulamaz bir merakla çeviriyorsunuz. Tüm bunlarının yanında bu kısacık kitabın sizi ne kadar etkileceğini tahmin dahi edemezsiniz. Kitabın ilk bölümünü okuduktan sonra resmen donakaldım. Öyle çok etkilendim ki bir gün kitabı okumamaya karar verip, sadece o sayfalar üzerine düşündüm. Kitap üç farklı ülkede yaşayan , üç farklı kadının hayatlarına açılan bir pencere gibi. O kadar farklı hayatlarda öyle çok ortak noktaları var ki sanki tüm kadınlar aynı hayatı yaşıyoruz gibi hissettim. Eminim okurken kendinizden de birçok parça bulacaksınız. Tüm kadınlar birbirimize görünmez bir zincirle bağlanmış gibiyiz. Bu kitapta yeniden gördüm ki attığınız minicik bir adımın başkalarının hayatında ne denli bir değişime sebep olacağını asla bilemezsiniz. Özellikle kadınların, bu kitabı okumasını ayrıca çok isterim. Bence bu esere bir şans vermelisiniz. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar. NOT : Kitabın içerisinde özellikle Hint kültürü ve kast sistemiyle ilgili birçok bilgi var. Yeni kültürleri öğrenmek size keyif veriyorsa bu açıdan da oldukça güzel bir kitap. Kostas Mourselas Saç Örgüsü 58 BU KISIMDAN SONRASI SPOİLER İÇERİR ! Üç kadınında hayatından çok çok etkilenmeme rağmen Smita, gönlümde çok ayrı bir yerde. Cesareti hayran kalınmayacak gibi değil. Lalita'nın kendisimin mecbur bırakıldığı hayatı yaşamaması için doğduğu topraktan, eşinden hatta içinde bulunduğu kast sisteminden kaçıp kendisi ve kızı için yepyeni bir hayat kurma çabasını asla unutmayacağım.
Duygu ve Düşünce
Saç ÖrgüsüLaetitia Colombani · Yan Pasaj Yayınevi · 202017,5bin okunma