2025 10. kitabı
Puanım 3,7/5.Kitapta iki tane ana duygu var hüzün ve sevgi.Jax çok güçlü biri ama babasına yaptıkları onun hiç hak etmese de sonra Derek var başta zaten çok sevmedim sonunda ondan nefret ettim bencil herifin teki.Connor muzip,umutlu ve çalışan.Onu okurken hayran hayran okudum çünkü bu kadar genç olup annesine olanlara rağmen ayakta ve ona güç veriyor.Kennedy’nin çocukluğundaki renkliliğini, herkesin onu dışlamasına rağmen kendisi olmasından vazgeçmemesi çok güzeldiYaşadıkları çok zor ve o kadar acı içinde olması şerefsiz Pennin ona destek olacağına köstek olması.Kennedy’i sevilmeyeceğine inandırmasıKennedy’nin başlangıçta yardım almasını isterdim çünkü yaşadıklarını tek başına atlatamıyor şerefsiz Penn bu konuda da onu manipüle etmiş.Boşanmayla ilgili hiçbir sonuç gelmedi bana değişik geldi,evrak falan gelmesi gerekmez miydi?Acaba Derek evle ilgili yapmak istediği şey iyi gelir miydi diye düşündüm ama emin olamadım.Kennedy ve Jaxın geçmişini okumak çok güzeldi,Jaxın şimdiki zamanda ilişkileri hakkında önyargılı olmasının nedenini anlıyorum sebebinden bir kere daha nefret ediyorum.Birbirlerine destek olmaları,ilişkilerinde ekstra dram yaratmamasını sevdim.
Güney FırtınalarıBrittainy C. Cherry · Martı Yayınları · 2025852 okunma