···Okunma: 08 Şubat 2025 12:52 Taş Kağıt Makas
~~~~~~~~~~~~~~~~
Alice Feeney'i "Ne Yaptığını Biliyorum" ve "Taş Kağıt Makas" kitaplarını gerek sosyal medyada gerek sosyal çevremde çok fazla gördüm ve de duydum.
Alice Feeney'in kitapları hakkında gördüklerim ve duyduklarım oldukça ilgi çekici ve de merak uyandırıcıydı. Bende merakıma daha fazla dayanamadım ve Taş Kağıt Makas ile Alice Feeney'in kalemini okumaya karar verdim.
Öncelikle şunu da belirtmek isterim ki Taş Kağıt Makas kitabına bir hayli yüksek bir beklenti ile başladım ve size net bir şekilde söyleyebilirim ki beklentilerimi fazlası ile karşıladı.
Kitabın kısaca konusundan bahsedecek olursak köpek barınağında çalışan Amelia ve yüz körlüğü rahatsızlığına sahip senarist Adam adında, ilişkileri sona doğru sürüklenmek de olan evli çiftimiz, evliliklerini kurtarmak için eski ve tenha bir şapele haftasonu tatili yapmak için giderler.
Evliliklerini kurtaracağını düşündükleri bu küçük kaçamağın tuhaf ve gerilim dolu olaylar, karakterlerin gizli ve de karanlık sırlarının birer birer ortaya dökülmesi ile tatil hiç de planladıkları gibi gitmez.
Ve en önemlisi de ters köşe ve sürpriz sonları seviyorsanız işte bu kitap tam da size göre.
Not: Eğer ki sizde benim gibi sevdiğiniz yerleri post-it ile işaretlemeyi seviyorsanız. Benden size bir tavsiye bu kitabı okurken yanınıza bol bol post-it alın.(Sayısını tam bilmemek ile birlikte ben 60-70 arası post-it kullandım.)