·576 syf.····Okunma: 09 Şubat 2025 16:29 Hikayemizde adı Farrow olan ama bence asıl adı Ella (sindrella) olan bir kadın karakterimiz var. O temelde modern zamanın Sindrellası . Üvey annesi ve ona tamamen aşşağılık gibi davranan iki üvey kardeşiyle yaşıyor. Farrow üvey annesiyle dörtlü bir ortaklık içinde, ölmüş babasının temizlik şirketini yönetiyor- ama işi yapan tek kişi o. Üvey annesi ve kardeşleri ise sadece işten gelen parayı harcama derdinde..- Kitap, Farrow'Un üvey annesinin ondan izinsiz babasının değerli eşyalarından birini satması ve kızımızın o eşyayı geri almaya çalışmasıyla başlıyor. ŞİMDİ GELELİM HİSLERİME...!!!! Öncelikle kitabın gereksiz derecede uzun olduğunu düşünüyorum. O kadar sayfaya değer bir şeyler olmadı. Kitabın bir dark romantizm olduğunu düşünmüştüm isminden dolayı sanırım.. Ama bunların hiç biri yoktu. Ortada sadece çokca parası olan küstah kibirli bir alfa ve onun bastırılmış travmaları vardı. Genel olarak yardımcıma aşık oldum hikayesi okudum. Bazı sahnelerde çok üzüldüm. Hatta doğum günü sahnesinde ağladım bile. Ama kitabın yarısında sadece cinsellik vardı. Özellikle erkek karakterin arkadaşlarının sahneleri komik olmasına rağmen her saniye ortaya giren aşşırı cinsel sohbetler rahatsız etti. Konudan kopturup duruyordu beni. Bunların dışında Zach tam bir şerefsizdi. ABİ HOŞLAŞTIĞIN KIZIN DOĞUM GÜNÜNDE NİŞANLANMA BARİ A. Hele o hediyeler... iğrenç hissettim ben bile. Bir yandan güzel de davrandı, prenses hissettirdi, belki içindeki çocuğu iyileştirdi ama gene de çok dengesizdi. Ama işin sonunda olacaklar heep belliydi. Hatta Farroow'un yıllardır kovaladığı davalar ve gerçekler de öyleydi. Kitap akıcıydı ama yeterince ilgimi hakeder mi bilemedim. Sonu güzel bitti neyse ki. AY AYRICA BU FARROW'uN SÜREKLİ KENDİNİ EZİKLETTİRMESİ VE KORKAK OLMASI BENİ ÇİLEDEN ÇIKARDI. KIZIM DİK DUR YA NOLUR! Bunların yanında romeo ve dallas ikilisine bayıldım ( ilk kitabı okumadım) ve ari.. o cidden iyi bir arkadaş. OLLİE BENİM İÇİN UZAK DUR ALARMI ona bir şey diyemiyorum..