···Okunma: 01 Şubat 2025 23:03 Elif Kaplan | Blackout
“Aşık olmak, tıpkı blackout olmak gibi. Geçici bir körlük hali.
Merhaba
Askeri kurgu okumayı sever misiniz? Cevabınız evet ise bu kitap tam sizliik!
Benim bu türde okuduğum ikinci kitaptı, çok sevdim doğrusu. Daha fazla neden okumayayım
Tevfik Tuğrul, hırslı ve mücadeleci bir savaş pilotudur. Mesleği onun için her şey demektir. Asıl istediği, gönlünde yatan asıl yer ise Akrotim’dir. Bu süreçte de komutanını örnek alır, onu idolü haline getirir.
Tuğrul’un bir akşam yardım etme niyetiyle tanıştığı, sonrasında da olayların farklı geliştiği ve aklından bir türlü çıkaramadığı bir kadın vardır. Bu kadın yani Ceyhan,aynı zamanda idolü bildiği komutanının kız kardeşidir. E nereden bilsin Tuğrul, dünya küçüktür derler
Tuğrul ve Ceyhan ikilisini o kadar severek okudum ki. Birbirine zıt ama bir aradayken de bu kadar uyumlu ve güzel bir çift… Birbirleriyle inatlaşmaları, çekişmeleri bile o kadar güzel ki. Hem eğlendim okurken, hem mest oldum hem de hüzünlendim. Birçok duyguyu aynı anda yaşatan bir okuma oldu benim için. Sonu ise beni bitirdi… İkinci kitapla kavuşsak ya hemen
Şunu da belirtmeliyim, smut sahneler yer alıyor kitapta. Sevmeyenler olabilir baştan uyarayım.Ama bence abartı değildi, yerinde yazılmış sahneler.