Puanım 3,6/5.Kitaptaki karakterler Yunan mitolojisindenler ama hiçbir güçleri yok hayal kırıklığına uğradım bu konuda az da olsa güçleri olsun isterdim.Yunan mitolojisinin modern hayata uyarlanması fikri çok hoştu bu tarz daha çok kitap okumak isterim.Yazarın diğer kitaplarına da bakmak istiyorum.Pysche, Olimpos'ta hayatta kalmak için zeki ama masum rolü oynayan bir influencerdır.Eros Afroditin piyonu rolünde ama hepsi Afroditin manipülatif olması nedeniyle.Ben Eros'u çok sevdim tamam başta yaptığı şey kötüydü ama sonradan ona bayıldım.Hislerini neden bu kadar geç söylediklerini anladım fakat daha erken söyleseler çok daha güzel olurdu.Kitapta orta kısımda smut vardı ve ayrıntılıydı.Gene de çoğu kitaptan daha fazladır ama ben sevdim güzeldi.Demeter'a karşı nötrüm.Pysche'nin kardeşlerinin kitaplarını merak ettim ama diğer kitap Callisto'nun değil bu üzüldüm.Olayın çözümü bence en güzel şekilde oldu,bundan daha güzel bir şekilde bitemezdi.Kitapta çok fazla karakter olduğu için yan karakterler çok az yerde vardı,daha fazla görmek isterdim bazılarını.Tahmin edilebilir bir sondu yazarın zorlamaması iyi oldu.Pyhsce Eros ilişkisini çok sevdim.