2025 3. kitabı
kitabı çok sevdim. her karakter ayrı ayrı içimde çok büyük bir yer edindi. wattpad tabanlı kitaplar arasında en sevdiğim ve kurgusu en olgun güzel olanlar arasında kesinlikle. ilk kitaptan daha olaylı hatta seri içindeki en olaylı kitap olabilir ve neredeyse 1000 sayfa olmasına rağmen aşırı akıcı. çok kısa bir sürede bitirdim. genelde hiç bir dizi film ya da kitapta ağlamamama rağmen sokak nöbetçileriyle birlikte çok güldüm çok ağladım. bartunun gücü ve çocuksuluğu… helinin gücü ve güçsüzlükleri… yankının zekası ve anlayışı… kozanın zekası ve kendine has esprileri… ışığın gücü ve özgüveni… mutlunun zekası ve şakaları… lalin sessizliği içindeki sesi… sadece tek bir hisleri değil de zıt hisleri, rağmenlerinin olması çok güzeldi. ve bütün karakterlerin baş rol olması hepsinin ayrı ayrı anlatılması aralarından sadece bir iki tanesinin ön plana çıkmaması da çok güzeldi. bütün karakterleri çok sevdim ve her birinde ayrı ayrı kendimin bir parçasını buldum. helin ve bartu arasındaki helin ve ışık arasındaki ve yankı ve koza arasındaki bağ çok hoşuma gitti. ama sonu… gerçekten çok güzel bir yerde bitti ilk kitaba kıyasla çok farklı bir şekilde bitti. ve 3. kitabı fazlasıyla merak etmeme neden oldu. öneririm.
Sokak Nöbetçileri 2Aslı Arslan · İndigo Kitap · 202110,4bin okunma