İmkansız
İki yıl önce yaşanan 6 Şubat depremi Merve'yi alt üst eder ve yeme bozukluğuyla birlikte travmalar yaşar. Ailesinin baskısından ve yasadiklari çatışmalardan kurtulmak ister. Okumak için Aydın'a gider ve bu değişiklik ona iyi gelir.
On dört yaşlarında lösemi ile tanışan ama hiçbir zaman umudunu kaybetmeyen Yiğit; okumak için ailesini zar zor ikna eden Merve ile Aydın'da üniversitede tanışır. Güzel bir arkadaş grubu ile keyifli vakitler geçirirken sevgili olurlar.
Hiçbir şey göründüğü gibi gitmez ve yollarına pürüzler çıkar. Hayat gibi... Bu iki gencin yaşadıkları sorunlar aşklarını yaşamaya engel olmaz. Ama her aşk hikayesi de mutlu sonla bitmez...
Deprem, yangın gibi felaketler kişiler de travmalar bırakabilir. Üstesinden gelmiş gibi yaşamaya devam ederiz lakin sinsi bir hastalık gibi gün yüzüne çıkmayı bekliyordur. Bizler o depremde uzak olmamiza rağmen etkilendiysek yaşayanlar bizden daha kötü etkilendi. Bu yüzden sadece bu konuda değil her zorlukta aile desteği yada psikolojik yardım önem taşıyor. Üstesinden gelinebilecek bir sorun işin içinden çıkılmaz bir hale gelebiliyor.
Fatma Uyar
@emrullahgulsun530