Günaydın size daha önce ilk kitabını okuduğum #birkibritleyokolmak kitabı ile geldim.
İlk kitapta düzenlenen operasyon ile Taila ait olduğu yere Türkiye'ye getirilmişti.Ondan sonra neler mi oldu işte o da bu kitapta.
Talia Kasırga Hava Üssüne getirirlir.Akif Cesur Beton yıllar önce Ayhan binbaşı'ya vermiş olduğu sözü tutmuş olur.Beton sözünü tutar tutmasına da Taila aklı geride kalan kardeşindedir.Taila tüm güvenliğinden Yüzbaşı Barut sorumludur.Barut'unda canına minnet yıllardır köşe bucak aradığı, kendi kabul etmese de aşık olduğu kadın artık dizinin dibindedir. Taila yanlarında olmasına rağmen yıllardır dayısının verdiği zarardan kaçması özellikle onu ITO bir üyesi haline getirme planları öyle kolay başa çıkılacak gibi değildir.Bunun için Yarbay Beton ve Albay Alkorkmazin bir planı vardır. Taila'nin geleceğini ve akıl sağlığını korumaları için Yüzbaşı Barut ile evlenmesini isterler.Insanlara karşı gerçek aralarında anlaşmalı evlilik olmasını planlarlar.Taila çocukluk aşkına kavusacagi gibi yıllardır aradığı isimsiz askere de kavuşmuş olacak. Eee Yüzbaşı Barut da Taila farksız değildir. KSÜ yanında Taila ile çıkıp evine gelir. Daha sonraki günlerde Beton manevi kizini görmek ister. Barut'a kızımı getir diye emir verir.
Barut;adı gibi Barut olur ama emre itaatsizlik yapamaz. Taila alır evden çıkar. Çıkmasına çıktı ama yolda hiç beklemediği şekilde takip edilirler.ITO hayalet timinin başına ödül yokmuş ve hepsi deşifre olmak üzeredir.
Neyse neyse daha da anlatırsam spoi olmak üzere.Beni Akif Cesur'un Umay'a duyduğu o aşk çok etkiledi.Beton gibi görünmesine rağmen kalbi yumuşacık bir adam.Nasil güzel seviyor.Taila aşkı da çok başka vazgeçmek yok. Nede olsa Ayhan ile Maira'nin kızı.
Tabiii bir de o son şimdi ne olacak @zanozge bunun devamı ne zaman gelir.Lutfen hemen gelebilir mi?