İyi akşamlar arkadaşlar sizlere güzel bir kişisel gelişim kitabıyla geldim.
Okurken bize her şeyler katan ve kendimizi sorgulamamızı sağlayan ve hikayelerle pekiştirilmiş bir kitap.
Kitap yazar @zeynepoktugtirnova hanımın #güç isimli kitabı.
Yazar güç sahibi olmak ve güçlü olmak hakkında bilgiler veriyor ve bu kavramları bizlere konu başlıkları altında veriyor. En güzeli de hikayelerle de desteklemiş böylece kitaba başka bir güzellik katmış.
Açıkçası kitabı okuyana kadar bu kadar güçlü bir kadın olduğumu bilmiyordum ama güç sahibi olmak ve güçlü olmak arasındaki farkı da bir kez daha bu kitap sayesinde anladım diyebilirim.
Sizler için kitabın arkad sayfasından bir bölüm paylaşıyorum.
Güç deyince aklınıza ne geliyor? Pozisyonlar,maddi imkânlar, statüler, üstünlük kurabilme yeteneği ... Aslında "güç"kavramı bu bahsettiklerimizden çok daha derinde saklı.
Bence sizde bu kitabı okuyup güç ve güçlü olmak arasındaki farkı bambaşka bir dilden incelemelesiniz.
Bana bu güzel kitabı tavsiye eden kitapfisiltisi sevtap canıma çok teşekkür ederim, inşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz.
@ucuncugozyayinevi
@inkilapkitabevi
@zeynepoktugtirnova
#neokudum #kisiselgelisim #kişiselgelişimkitapları #zeynepoktuğtırnova #inkılapkitabevi #benokudumsendeoku #tavsiyekitap #heryerdeokuyanlar #instabook #instakitap #instakitapyorumu #vuslatınkitapkurtları
GüçZeynep Oktuğ Tırnova · Üçüncü Göz Yayınları · 202514 okunma