···Okunma: 16 Şubat 2025 22:09 Bugün sizlere uzun zamandır merak ettiğim bir kitapla geldim
Şöyle söylemek isterim ki çok beğenerek zevkle okuduğum bir kitap oldu. Evet kitap kısa olmasına rağmen biraz uzun bir süre içerisinde okudum. Nedeni ise kitap kısa olmasına rağmen çok bilgi verici bazı kısımları anlaşılaması zor olan kısımlardı o yüzden bu kadar sürede okudum
Kitaba gelecek olursam kitabını ismi Şuursuz hayaller ama herşeyden bahsetmiş olması çok güzel mesela ölüm hayal kırıklığı psikoloji ve daha bir çok konuyu ele almış bir kitap ve çok yönlü bir kitap olmuş
İçeriğinden bahsedecek olursam ;
Beğenmiş olduğum bölümlerden bahsetmek istiyorum
1) Hayal Treni: çıkarılması gereken ders, her ne olursa olsun hayallerimizin peşinden koşmak onları bı nebzede olsa kavuşmak istemek sonunda ölüm bile olsa sonuna kadar yapmak
2) Yüzleşme: çıkarılması gereken ders, ne kadar sorun yaşarsak yaşayalım bütün olumsuzluklara rağmen insanın yaşamış oldukları ve kendisiyle yüzleşmesi gerekir
3) Döngünün çılgınlığı: sevdiğimiz insanların her daim yanımızda bizimle olmasını isteriz ve bunun için her şeyi yaparız mesela kitaptaki Ahmet'in ruhunun çocuklarının içine geçmiş olması ve nesiller boyu Ahmet'in yaşaması gibi durumlarda söz konusu
Kitabı genel olarak beğendim hatta çok beğendim o yüzden puan olarak 10 verdim gerçekten okunması gereken kitaplardan bir tanesi okuyacak olanlara şimdiden keyifli okumalar dilerimm