Astalavista Osman!
2025 4. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2025 19:07
Yeteneğim olsa ve yazacak olsam bence ben tam bir Aylin Balboa olurdum. Bu yazı diline tek kelimeyle bayıldım. O kadar mı keyifli yazılır , her şeyi gırgır şamataya döndürüp laf sokar nitelikte harika tespitler bu kadar mı güzel yapılır arkadaş. Aşırı eğlendim ve aşırı güzel cümlelere denk geldim. Alıntılamaya da doyamadım. Bir ayrılalım Osman, bir barışalım Osman. Senle olmuyor ama sensiz de olmuyor Osman. Bende eserekliyim biraz galiba Osman. Her şey harika, mükemmel falan filan ama ne yaptı bu Osman sana yahu ? Yaranamadı anam , yaranamadı adam :p Biraz da Osmancı olayım diyeceğim ama yok benim tarafım belli. Kitap boyu Aylin Hanım’cığımın dedikleri azmış gibi bende Osman’a laf soktum durdum zaten. A aaa ama Osman hakediyorsun. Osman’lar kapatılsın :p hadi eyvallah. Ay pardon buranın raconu bu değildi , kitabın fazla etkisinde kalmışım:) Şimdi hemen minnoşlaşıp uslu uslu “herkese keyifli okumalar diliyorum.” diyerek yazımı sonlandırıyorum. Dalga geçemediğimiz her şey bizi tüketir, gülelim gitsin Osman. Sayfa101
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,4bin okunma