2025 15. kitabı
Kitaplığımı düzenlerken buldum. Kim getirdi ne zaman aldık bilmediğimden ay neymiş diye bir gözatmamla okuyuverdim. Pek beğenmedim cık bi Aşk-ı memnu entirikası yok. Nemide baş kahraman ama kitap teee dedesinin amcasinin ölümü ile başlıyor. Babası ile annesi evleniyor dr diyor sakın çocuk yapmayin esinizin bunyesi napnarin ama kaderin cilvenazi bu anne hamile. Neysecigime dogumda elem keder mezarlik isleri ile gomuyorlar evin hanımını. Baba karisini cok seviyor olmesine dayanamiyor ama dogan cocugunu dr birakip Evrupaya hava istihiratine gidiyor lukse bak. 2 yil sonra donuyor insan bi arar sorar kizini be adam. Neyseciğme bu Nemilecikte anasina cekmis ayilip bayilirken babasi buna cok duskun oluyor bi anda zaman atliyor serpilip buyuyor. O da ne amcasinin oglu Naile asik nen var kuzum neden emmiogluna sevdalaniyorsun. Emmioglu tip okuyor Evrupada once olmaz diyor bunlari zirt pirt ziyarete gelmeyi de biliyor ama duzsuz. Ne umit veriyorsun zavalli korpeye. Nailde teyze kizi Nahite asik yav neden akraba seviyorsunuz be cicim. Naille Nemide nisanlaniyor sonra anliyor Nemide emmioglu Nailin tiyze gizina yamuklu olduğu yikiliyor.Allah senin belani versin. Allah senin bin belani versin (biiip) Al diyor al yüzüğünü al anayın (biiip) sok ay. Sanirsin Nazli ile Öğretmen Kemalin nişan atma sahnesine ışınlandik. Erşan kuneriye burdan sevgiler ;) tabi böyle olmuyor kitapta nişani atiyor Nemide. Puşt Nail aliyor teyzesinin gizini pisliksin pislik elem keder gassal cenaze islemleri ile Nemide verem olup anneciğne kavuşuyor. Son. Tum kitabi anlattim ki okumayın.
Alıntı
NemideHalid Ziya Uşaklıgil · Karbon Kitaplar · 20181,038 okunma