Herkese Merhaba
Bugün sizlere Mehmet Yıldız kaleminden Saliha kitabının yorumu ile geldim
Şubat ayının sıradaki kitabı 2024 yılı basımlı 245 sayfalık bir kitap
"Karanlığın ve aydınlığın birbirine karıştığı bu alemde, iki farklı ruh, kadim bir sırrın peşinde. Ancak unuttukları bir şey var: Bu sır, onları sadece kendileriyle değil, tüm evrenle karşı karşıya getirecektir."
•Salih; güçlü bir iradeye ve kararlılığa sahip, hayata karşı olumlu bir duruş sergileyen bir vaiz. Anne babasını kaybetmiş, kardeşi Feleknaz ile yaşıyor.
•Saliha; muhafazakar bir ailenin kızı olsa da iç dünyasındaki çelişkiler ile yolunu bulamamış, ezan sesine bile tahammül edemeyen inançsız biri.
•Bu birbirine iki zıt karakterler küçük bir trafik kazası ile yolları kesişir sonrasında bilinmeyen bağlarla, çözülemeyen sırlarla dolu olaylar başlar.
•Asırlar öncesinden gelen kadim bir hesaplaşma, Yakut İbni Nezzar ve Ahrimen iki kadim düşmanın gölgesi, Salih ve Saliha'nın üzerine düşer. İki cinayet işlenir ve bu olaylar, iki alemi derinden etkileyecektir.
•Cinayetleri araştırmak için devreye bir polis amiri ve yardımcısı girerek bu tehlikelerle dolu süreçte gizemli bir yolculuğa çıkarlar.
•Gizemli olaylar, cinayetler, kadim hesaplaşmalar ve zıt karakterlerle örülü bu kitap, gerilim, korku ve heyecan dolu bir kurguya sahip.
•Sade, akıcı anlatımı, karakter, yer ve mekân betimlemeleri, düşünürücü ve muazzam olay örgüsü ile gizem dolu bir maceraya hazır olun. Filmi olsa izlenir Tetikleyici unsurlar mevcut
Yazarımızın kalemine sağlık
Kitap ile ilgili düşüncelerinizi yorum bırakabilirsiniz
Okumayı ihmal etmeyin
im t u b i s ʚĭɞ
SalihaMehmet Yıldız · Parana Yayınları · 202467 okunma