Benim başım eğilmedi benim başımm KOPTUUU
2025 6. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2025 00:00
Kadın karakteri erkek kadarterden daha çook sevdiğim ilk kitap olabilir. Bu sefer sayfa sayısının fazlalığı rahatsız etti. Bazı yerlerde kaç sayfa kaldı diye okudum. Jules zor bi ergenlik geçirmiş. Ama söylenenlere aldırmadan yaşamaya çalışmış. Josh da Ava'dan sonra zor şeyler yaşadı. Onun için de çok üzüldüm. Kitabın yarısına kadar birbirlerine olan nefreti okudum. Sonrasında yavaş yavaş fiziksel bir şeyler olmaya başladı(Smut sahneler off offf). Nefret hep vardı. Arasına tam hoşlantı da katılıyo dediğim yerde Josh Josh benim başım eğilmedi benim başım koptuu koptuuu. Tamam zor şeyler yaşadı ama Jules de kolay şeyler yaşamadı. Ayrılık gerçek bi ayrılıktı. Kalbim felaket parçalandı beee. Biriktirdirdiği kırgınlığın hepsini Julesi (ben olsam affedemeyeceğim) aynı yerden vurarak çıkardı resmen. Sayfa sayısı bu kadar fazlayken ayrılık bu kadar kısa sürmemeliydi. Bence affedilmesi bi anda oldu bittiye geldi. Barıştıktan sonraki hallerini çoook sevdimm. Josh'un onu gerçekten sevdiğine de inandım(ama hala ona sinirliyim yaa çok çabuk unutuldu yaptığı) ayrışdıklarında değil de mutlu olduklarında ağladım çünkü ikisi de bu kadar sıkıntıdan sonra mutlu olmalıydı.Serinin en çok güldüğüm kitabı da bu sanırım. Didişmeleri kitap sonuna kadar devam etti. Benim favım hala Alex. Özellikle bu kitaptaki Alex >>>>> Bu kitap benim için serinin 4.sü olacak sanırım.
Duygu ve Düşünce
Çarpık NefretAna Huang · Martı Yayınları · 20232,476 okunma