Sema

@Semmap
2024 39. kitabı
Seride iki fav karakterim vardı daha kitaplarını bile okumadan ve bunlardan ilki Sergei. Kendisi bir manyak. Pakhanın kardeşi ama bir dönem devletin gizli bir biriminde tetikçilik yapmış. Kafayı tamamen tırlatmış bombalara aşık bir bey. Hobi olarak adam öldürüp etrafa bomba atıyor çok kral birisi skdkdkf Gittikleri bir görevde bir bakıyor aaaa arabanın arkasında cılız bir kız var. Kim bu kız diye alıp eve götürüyor öyle yolda bulduğunu da alır bizim oğlan(!) Angelina bir mafyanın kızı ama babasını arkadaşı öldürüp onun yerine geçiyor ve kızı da zorla evlendiriyorlar. O da oradan kaçmaya çalışırken sergeinin eline düşüyor işte. Sergei bu kızımızın babasını da tanıyor görünce kızı da tanıyır ama bozuntuya vermiyor. Sergeinin evde krizler geçirmesi ama angelina söz konusu olunca kendini toplayabilmesi o kriz anlarından çıkbilmesi güzeldi. Felix var bir de süper dedemiz yardımcımız. Her yerde eli var maşallah. Sergei ve Angelinanıj sorunlarını halletmesi falan hızlı oldu bir tık son kısım aceleye geldi bence ama şey kısmını sevdim çocuğu babasını tam transa girdiği an çıkartıyor ya. Bir de kitabın sonunda Az dan bahsetti ikinci en merak ettiğim karakter de o oldu açıkcası. Güzeldi okuyun
Saklı GerçeklerNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20251,893 okunma