Puan vermedi·68 syf.····Okunma: 16 Şubat 2025 15:50 Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Emrullah Gülsün kaleminden İmkânsız adlı kitabı tanıtmak istiyorum. Kitabımız Merve'nin ve Arslan'ın anlatımıyla ilerliyor. Merve 6 Şubat depremini yaşamış ailesi hayatta olmasına rağmen sevdiği birçok kişiyi kaybetmiş olması kendisinde derin izler bırakan bir kız.Bir diğer karakterimiz Arslan ise 14-15 yaşlarında iken bir çocuk doktoru tarafından lösemi teşhisi konuluyor. Arslan ve Merve ikilisinin yolları okumak için gittikleri Aydın'da kesişiyor. Öncelikle arkadaş olarak kurulan Arslan ve Merve'nin ilişkileri daha sonra aşka dönüşüyor. Arslan lösemiden dolayı Merve'den ayrılmayı düşünüyor ama Arslan'ın annesi Merve ile evlenmesini istiyor ve annesinin bu isteği üzerine Arslan Merve ile bir yuva kuruyor. Kitabımızın devamında Merve ve Arslan evlendikten başlarına gelen olayları okuyoruz. Kitapta en çok dikkatimi çeken olay yazarımız her bir bölümü yazar iken şarkılar bırakması oldu. Kitapta lösemi 6 Şubat depremi gibi birçok konuyu ele almış yazarımız.