Küçük Yerler
2025 19. kitabı
Merhaba arkadaşlar bugün @arden_katherine kaleme aldığı @olimposcocuk tarafından yayınlanan #KÜÇÜKYERLER kitabı ile geldim. Küçük Yerler dörtlemesinin ilk kitabını okudum. Beklentimin oldukça üstündeydi. Kitabı okurken hem eğleniyorsunuz hemde gerilimi tüm hücrelerinizde hissediyorsunuz. Kitap sizi öyle bir ele geçiriyorki elinizden bırakamıyorsunuz. Olaylar, gizem, korku, eğlenceli diyaloglar sizi esir alıyor resmen “Geceleri büyük yerlerden uzak dur. Küçük yerlerde kal.” Kısa Özet Ollie, okuldan çıkmış nehir kenarında kitap okuma planı yapıyordu. Planı nehir kenarında ağlayan bir kadın görünce bozuldu. Kadının elinde küçük siyah bir kitap vardı ve bunu nehire atacağını söylüyordu. Kadının nesi olduğunu anlamamış olsada kadının elindeki kitabı kapıp kaçar. Kadının ona dediği “ Küçük yerlerde kal “ cümlesine bir anlam veremez ve evine gider. Eve vardığında ilk iş olarak Küçük Yerler kitabını okumaya başlar içerisindeki hikaye hem ilginç hem de çok ürkütücüdür. Okul gezisi için gidecekleri sisli bahçe gezisine katılmayıp kitabını okumak istesede babasının ısrarları sonucu hazırlanır ve okula gider. Çiftlik gezisi Ollie için ilginç geçer. Eve dönüş yolunda ise hiç beklenmedik bir şey olur ve otobüs bozulur. Sis iyice yoğunlaşıyor ve her yeri kaplıyordu. Ollie’nin bozuk saatinde KOŞ! yazıyordu sadece… Ollie ne yapacaktı? Peki ya arkadaşları? Onlara ne diyecekti? Bir otobüs dolusu çocuğa ne olacaktı? Sisin içerisinde ne vardı? # #cigdemileokuyoruz #kitap #books #işbirliği #reklam #tavsiyekitap #korku #gerilim #ürkütücü #olimposyayinlari #olimposçocuk #kesfet #instagood #keşfetteyiz
Korku-Gerilim
Küçük YerlerKatherine Arden · Olimpos Çocuk Yayınları · 202528 okunma