Mara nin hikayesi
2025 6. kitabı
Yazar İpek kobaner İstanbul'un kayıp Adası vardonisi ile bizi 1010 yılında meydana gelen büyük İstanbul depreminin olduğu günlere götürüyor .Kötülük ve klişe baskisi her yerde hissediliyor .O zamanki adı Konstantinopolis olan şehirde Orta çağ'ın zulmünden kaçan şifacılar cadı diye nitelendirilen kadınlar dünyanın 4 bir yanından kaçıp kostaninapolus e sığinmışlardi .Mara nin ailesi de bunlardan biri idi Ne yazı ki Kostaninapolus e geldikleri zaman küçük Mara köle tüccarları tarafından kaçırılıp tam ölmek üzere iken Vardonisi adasının başrahibi tarafından evlat ediniliyor. Bu ada şifacılara kahinlere ve sihirli okullara ev sahipliği yapıyor ada da sırlarla dolu gerçek üstü olayların yaşanıyordu . Adada çeşitli zamanlardan çeşitli boyutlarda gelme varliklar ve Ayasofya ya uzanan yeraltı tünelleri ile iyi ile kötünün savaşı başlıyor. Bakalım bu savaşi kim kazanacak. İnsanlik yeniden varılacak mi yoksa yokolus mu yaşanacak .Zaman zaman Hary Potter izlenimi edinsek de ben bu kitabı çok sevdim .Herkese tavsiye ederim
İstanbul'un Kayıp Adası Vordonisiİpek Kobaner · Nemesis Kitap · 202451 okunma