İncelemede okurken hissettiklerimden ve hoşuma giden sahnelerden bahsedeceğim.
Çooook beğendim. Düellolarda ben kaos ortamını(sonlardaki gibi) daha çok okumak isterdim. Sonay’ın hamile olmasına çok sevindim. Keşke kitabın sonunda Bulut Kümesi’ni görseydik. Bide bebeği için varislikten çekiliyor ya. (görünmezse gözyaşı akan emoji var) Nova tekrar varis olacağını hissetti falan da gene de keşke kitabın sonunda tekrar varis olsaydı. Faina’yı ve Tanrıçalar’ı hiç sevmedim. Hani kitaptan hangi karaterleri çıkartmak istersiniz diye sorsalar Faina ve Tanrıçalar derim. İllallah geldi bu üçünden.
Bide Evran hıyarı var. Ölüp ölüp diriliyo. Bak senin için Nova’nın ışığını çaldılar. Senden istediklerini yap bari. Sülaleni getirsen yenemezsin Arın’ı. Hem mal kafalığını kanıtlamak için yaptı bunu herhalde. Kazanamazsan ölüceksin dediler, senin için kural ihlali yaptılar. Sen yenileceğini bildiğin birine meydan oku. BRAVO (alkış). Neyse bu gerizekalı hıyardan daha fazla bahsetmek istemiyorum.
Bir incelemede görmüştüm, Sina’ya kitapta öfkeli civciv gibi gezdi demişlerdi. Bu benzetmeye çok katılıyorum. Benim civcivimi kızdırdılar bu kitapta. Ama Sonay’a davranışları, nazikliği, çocuk kız olursa bile sonraki lord olacağını söylemesi falan çok tatlıydı.
Ariana iyi ki döndü ya. Ben seviyorum Ariana’yı. Arın ile keşke kitabın sonunda sevgili olduklarını okusaydık. Ama olsun. Geri döndü ya, o yeter.
Daren’im her zaman ki gibi çok komikti bu kitapta da. Ama Nova ile çok tatlı bence ilişkileri. “Sevgilim çok tatlı bir iblis.” Sonda Nova laneti de kaldırdı. Rahatladık. Yoksa benim içimde Ukde kalırdı.
Nova’m tanrıça oldu yaaa. Ay çok mutlu oldum. Ama keşke Pembe Balyoz’u daha çok olusaydık. Bide bir yerde Arın ile Nova öldü ya. Canımdan can gitti resmen.
Ben kitabı genel olarak sevdim. Çooooooooook güzeldi. Benim için serinin en güzel kitabıydı. Okuyun okutun bu seriyi. Veda etmek çok zordu. Ama her güzel şeyin bir sonu vardır. Bu güzel serinin de sonuna geldik. An azından güzel bitti. Çok bağlandığım, her kitabını beğendiğim bir seri oldu. Karakterlerin çoğunu sevdim. Okuyacak herkese iyi okumalarrr.