Merhabalarrr 🩷 Daha önce Molotov Betrothal serisini okuduğum Anna Zaires'in Tormentor Mine serisiyle geldim Kitabın konusundan kisaca bahsedecek olursam. Peter'in karısını ve oğlunu bir baskında öldürüyorlar o da bunu yapanların peşine dusuyor ve o kişilerden biri de Sara'nın kocası. Sara ve kocası ise yaşadıkları bir olaydan sonra ayrılmışlar. Peter, Sara'yı bulup ona iskence ederek kocasının yerini öğrenip adamı olduruyor ama Sara'yı gördüğü andan beri ona karşı bir şey hissediyor ve onun için geri dönüyor. Yorumuma gelecek olursakta Sara, Peterle ilk karşılaşmasında sonra ondan baya korkuyor ve en sevdiğim şey bu korkusu ve nefreti iki bölüm sonra geçmiyor. Normalde çoğu yazar bir andan kadın karakteri aptallaştırıp adama kör kütük aşık ederken Sara son bölüme kadar Peter'e zihinsel olarak karşı koymaya çalışıyor. Bedensel olarak aralarındaki çekim izin vermiyor jxjdidjxhd Peter ise acımasızca oldurulen oğlu ve karısının intikamını almaya çalışırken diğer yandan Sara'ya yaptığı şey için kendini affetirmeye ve zorla da olsa ona kendini kabul etirmeye çalışıyor. Basta kendisini pek sevmesem bile ortalara doğru bende yumuşamaya başladım xhsijdjd Sara her işten geldiğinde ona yemek yapıp onu yıkaması, saçlarını taraması ve onunla bebeği gibi ilgilenmesini okumak güzeldi. Tek problem belki de Sara'dan kaynaklı (çünkü Peter'i hep kafadan reddediyor ve ona karşı kolay kolay yumuşamadı) aralarındaki şey bana çok geçmedi. Peter aşık evet ama bu aşkta geçmedi. İlk kitaptan dolayıdır belki bilmiyorum ama umarım ikinci kitapta aralarındaki hisleri daha cok hissederiz. Kitabın sonu da öyle bir yerde bitti ki Sara uyandığında tepkisini çok merak ediyorum ve hemen ikinci kitabı okumaya geçiyor xjisjxjd Yazarın hiçbir kitabı ülkemizde çıkmamış ama umarım yayınevleri bu yazarı da keşfeder ve kitaplarını bizim raflarda da görürüz 🩷