- Bir Kibritle Yok Olmak -
2025 2. kitabı
- Bir Kibritle Yok Olmak - Yazar; Özge Naz “Senin gülüşün bana ötüken Balkan Kızı.” ⁺˚⋆。°✩₊✩°。⋆˚⁺ Askeri kurgu türündeki "Bir Kibritle Yok Olmak", iki çocukluk arkadaşının yollarının ayrılması ve yıllar sonra kaderin onları beklenmedik bir şekilde karşı karşıya getirmesini anlatıyor. Erkek karakterimiz Ulu Barut asker olurken, çocukluk arkadaşı Talia Alaz annesinin memleketi Balkanlarda doktor oluyor. Ancak bu kez karşılaşmaları, sıcak bir kucaklaşmadan çok bir operasyonun hedefi olarak gerçekleşiyor. Operasyon Adı, BALKAN KIZI ⁺˚⋆。°✩₊✩°。⋆˚⁺ Kitabı ilk gördüğümde ve erkek ağzından anlatılan bir asker kurgusu olduğunu öğrendiğimde hemen alınacaklar listeme giren bir kitaptı. Geçen ay olan imzasında da alma imkanı buldum ve kesinlikle pişman olmadığımı söyleyebilirim. Başlarda biraz önyargılarım olsa bile ilerleyen bölümlerde tamamen kitaba odaklandım. O kadar güzeldiki... Erkek karakterin duygularını, aşkını, askeri ilişkilerini okumak çok keyifliydi. ⁺˚⋆。°✩₊✩°。⋆˚⁺ Tavsiye etmekten asla çekinmeyeceğim bir kitap! Puanım, 7.5
Bir Kibritle Yok OlmakÖzge Naz · Guardian Yayınları · 02,291 okunma