Yetişkin masalı gibi bir kitaptı. Aşk temalı çok sık okuduğum kitaplardan değil ama hoşuma gitti. Aşkın içindeki mücadelenin, kararlılığın, sabrın ve en önemlisi özgürlüğün önemini çok güzel işlemiş. 5 ayrı hikayenin birleşimi olması güzel bi hava katmış ancak olayların benzerliği ve tekrarı nedeniyle yer yer monotonlaştı. Ancak en çok son kısımda 5 hikayenin birleştiği yerde birlikte bu denli mücadele eden insanların sonunda bu kadar bencilleşmesi beni üzdü ve insanoğlunun bencilliği ile yüzleşmek çarpıcıydı. Özellikle Aşkın ataerkil yönüne karşı verilen mesaj ise çok şiddetli ve yerindeydi. Kitapta en sevdiğim şey ise mücadelenin bu denli etkileyici ve derin işlenmesiydi. Ben mücadeleye aşık bir insanım. Olayın sonucundan bağımsız yola çıkma sebebim ve o sürecin duygusuna daha çok bağlanırım. O yüzden kitaptaki mücadele hoşuma gitti. Aşk tanrıçasının prenslerin pes ettikleri yerlerde onlara gelip peşinde oldıkları duyguyu, hedefi hatırlatması çok hoşuma gitti. Kendime bir dipnot olarak şunu geçtim: Pes etmeyi düşündüğünde kendi aşk tanrıçanı (yola çıkartan duygu, olay vs.) hatırla ve yoluna devam et..