2025 26. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2025 12:41
Defterimdeki Sen - 233 sayfa Selamlarr @rabiasolakoğlu kaleminden @defterimdekisen kitabıyla geldim bugün size. Gizemli bir kurgu bizi bekliyor. Genç kurgu tarzında. Nida ortaokul arkadaşının düzenlediği bir partiye gider. Telefonla konuşmak için dışarıya çıkar. Biri Nida'yı bayıltır. Kendine geldiğinde zifiri karanlık bir ormanın içinde elleri bağlı, elbisesi yırtık bir şekilde bulur kendini. Ne kadar zorlasa da başına gelenleri hatırlayamaz Nida. Korku içinde koşmaya başlar. Ana yola çıkar. O sırada oradan geçen bir arabayı durdurur. Aktan genç kadına yardım eder. Karakola gitmek istemeyen Nida'yı kendi evine götürür dinlenmesini sağlar. Aklına gelenleri yazması için de bir defter verir Nida'ya... Sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti. Olayların farklı şekilde ilerleyeceğini düşünürken birden bambaşka yönde ilerledi olaylar. Ters köşe oldum biraz. Merak içinde okuduğum bir kitap oldu. Nida'yı kaçıran yada kaçıranlar kimler? Aktan ile Nida arasında neler yaşanacak? Nida yaşananları hatırlayacak mı? Kaçıranların amacı ne? Hepsi kitapta Besyocunur ile beraber okuduk 🩷
Defterimdeki SenRabia Solakoğlu · Koç Yayınları · 202412 okunma