2025 15. kitabı
"Daha önce senin gibi biriyle hiç tanışmamıştım. Benim. Buradayım. Artık benimsin." Ne yazsa okurum dediğiniz yazarlar var mı? Benim birkaç tane var ve bu türde gerçekten ilk sıra da Pepper var. Ne yapıyo ne ediyo içinizi bitiriyor ya, ne tarafa aşık olsam ne tarafa üzülsem bilemiyorum asla. Canavar görünümlü adamlara aşık olmak mı, evet işte tam da onu yapıyor. İkinci kitap; konuşmasını deli gibi beklediğimiz Pim'in içindekileri dökmesi bunu yaparken Elder'ın aklını kaybetmesiyle bitmişti. Onlar iki yaralı, iki yalnız ruh. Birbirilerine tutunarak çıkacaklar aslında aydınlığa. Ve o ezilen, dövülen, istismar edilen Pim'in kendine güvenmesini, kendi başına dışarı adım atmasını, erkeklerin zoru olmadan bir kadın olarak hazzı, şehveti ve otorite kurmayı hissetmesini okumak o kadar iyiydi ki. Bunu ona Elder verdi, bunu sadece o verebilirdi. Peki birini hayata döndürürken Elder'ın geçmişinde olanlar neydi? Annesinin 'keşke sende ölseydin' laflarıyla sarsılan canım Elder'ım. Bu kitapta Elder'ın geçmişine bir yolculuk yaptık. Kimseye anlatmadığı, kimseyle paylaşmadığı geçmişinden parçalar verdi Pim'in eline. Ve benim güzel Pim'im de dedi ki, 'o beni iyileştirdiyse ben de onu iyileştirip, ona iyi gelebilirim...' Kendi içinde savaşlar veren Elder'ın vazgeçisini okuyacaksınız. Kendinden ödün verip onu tükettiğini düşünen çaresiz Pim'in Elder'ı terk edişini okuyacaksınız. Kitap size her duyguyu yaşatacak ya, nasıl anlatırım ki ben çok etkileniyorum.
HundredsPepper Winters · Pukka Yayınları · 2025134 okunma