Martılar...
Martılar ! Her kanat çırpışında , Hüzün ve çilemin yuva kurduğu gönlüme uçar . Dağlanan yalnızlığıma su serpen dua gibi yetişir. Hasretlerimin yumruk olup , göğsümün tam ortasına oturduğu yerde 99 ismin ritmi ,yarar böğrümü ortadan ikiye. Serin sulara atılır içimin ateşi . Gözlerimden saçılır feryadımın külleri ufuklara. Arşın kıyılarına tokmak gibi vurur canım. Martılar ,! Yükselir yükseldikçe . Ben kalırım hüznümün çemberinde. Döner dururum "döndürüldüğüm" tecelliler gizliliğinde. Kimi zaman rüya'larımda gezerim kuş olup , Âşıkların sır gibi saklandığı dergah illerinde. Kimi zaman göremez olurum kendimi kendi gafletimde. Martılar ! Sanki , Derinlerimde tarifi imkansız hissettiğim ve gördüğüm birçok silüette . Gönlüm bilir gördüğünü de Aklım sır erdiremez olur gösterilene. Kanatlarım değil ki kuşlar gibi dengede, Biri nefs'ime eğilir Biri göğsümde yarılan sırra yükselir. Uçamam ! Düşerim çileden çileye . Martılar ! Âşkın mekânsızlık makamında . Ben ise dünya taşına değdiğim yerde , geriye sekerim geçtiğim sandığım duraklardan. Mekân ararım kendimi kendimden kurtaracak. Taşırım göğsümde ki evi , Sahibine koşarak ! Kuşlar uçarak ulaşır . Ben ise koşarak ,yandıkça parçalarım yarım aksak . Martılar ! Ardı sıra, dolu dizgin sevdayla . Ben ise Her düştüğüm ateşten İstiğfar ile kaçışla can hıraç bin pişmanlıkla. Yüzüm toprağa düşer utanırım. Göğsüm umut ve korku arası çırpınırım. Çırpınırım ! Çırpınırım ! Çırpınırım ! Yer gök arasında kaldım . Razı Ol benden . Razı Ol Rabbim , Bana "Kulum" dediySen. Kanatlarımı sessiz kulların olan, Şu Martılar gibi ... Dengede kıl ! Tut beni Rabbim . Tut yüreğimden. Hüzünlerim ardı sıra , dolu dizgin aşkınla Koştur beni sana. Yaklaştırır beni sana. Döndür beni de mekânsızlık yurduna . Çıkar ruhumu bir menzil bir menzil daha. Bırakma beni arafta ! Video Çekimi - Yazar/ Büşra Yurtsever Büşra Yurtsever #tbt #kadrajımdan #kalemimden # #martılar #martı #kuşlarlayolculuk #yazar #dua #hasbihal #tefekkür #tefekküryürüyüşleri #psikolojiveşiir #siirterapi #şiirterapi #ikrasancısı #gönül #mekansız #gökyüzü #kainat #insanvedoga