2025 27. kitabı
BÜYÜK OYUN ~ ELENA ARMAS İçerik; Romantik kurgu İşine düşkün bir kadın Kırsal alanda yaşayan emekli bir futbolcu Kasabanın küçükler futbol takımı Kazanılması gerekilen bir tur Azim, gayret, inanç, aşk Mobing, manipüle +18 Yetişkin içerik 397 sayfa Selam… Bugün romantik bir kurguya sahip #büyükoyun kitabıyla geldim. Büyük bir futbol kulübünün sahibi olan babasına kendini ispatlamaya çalışan, fevri bir davranışı sonucu kulübe zararı dokunduğu için geçici bir süre sürgün edildiği görevinde başarıya ulaşmaya çalışan bir kadınla her şeyden elini ayağını çeken, kırsal bir yerde inzivaya çekilen emekli bir kalecinin trajikomik bir şekilde kesişen yollarını okumak oldukça eğlenceliydi. Yakışıklı ve karizmatik Cameron’un sahibi olduğu kır evini kiralayan (yada öyle sanan) Adalyn, gerçeği öğrenip aslında içinde kalınamayacak kadar kötü bir kulübeyi kiralandığını öğrenince şaşkına uğrar. Verilen görevi başarmaya o kadara odaklanmıştır ki vazgeçmek onun mizacında yoktur. Korksa da orada kalmaya kararlıdır. Üstüne sorumlusu olduğu ve iyileştirmeye geldiği yerel futbol takımının dokuz yaş altı kız çocuk futbol takımı olduğunu öğrenince hüsrana uğrar. Ama neyse ki kavgayla başlayan bir ilişkileri olsa da elinde komşusu Cameron vardır. Antrenör olmaya onu ikna etmelidir. Ama nasıl? Oysa Cameron çoktan, topuklulara köyde dolaşan tam bir hedef odaklı olan ilginç kadının kapsama alanına girmiştir. Peki sonrasında yaşananlar mı? Tam bir kasaba komedisine ve sonrasında ise aile trajedisine dönüşür. Adalyn ve Cameron ikilisine bayıldım. Çekim güçleri beni bile çekti. Küçük kız Maria ise sevdiğim diğer karakterlerden. Adalyn’e kendini değersiz hissettiren herkesten nefret ettim bende. En büyük hatamız aslında bu; başkalarını mutlu etmeye çalışmak. Özellikle aile büyüklerinden biriniYetişkin içerikli sahnelerinde olduğunu belirteyim. Kurgusu, hikayesi ve karakteriyle sevdiğim bir kitap oldu. Köy-kasaba teması, betimlemeleri, o kör keçi bile çok tatlıydı. Sizin de ilginizi çektiyse ekleyin sepetinize. Pişman olmayacaksınız Okuma listemin 1511.kitabı… @thebibliotheque Yabancı Yayınları #buyukoyun #elenaarmas #yabancıyayınları
Büyük OyunElena Armas · Yabancı Yayınları · 2025186 okunma