2025 37. kitabı
Okunma: 24 Şubat 2025 15:00
#karanlıkolan #vahşikayıpçocuklarserisi2 -NİKKİ ST. CROWE #Benim kaderimdeyse piyondan fazlası olmak vardı..” Winnie için hayat nasıl Peter Pan ve Kayıp çocuklar ile başladıysa bizim içinde öyle. Serinin birinci kitabının sonunda, Karanlık Peter Pan kayıp gölgesini bulmuş ama yeniden elinden kaçırmıştı. Gölgeyi adaya kadar kovalasalar da yeniden sahip olamadı. Winnie Darling ise, annesine tam kavuşmuşken ait olduğu yerin Var olmayan ülke olduğunu anlıyor ve çocuklarla adaya, evine dönüyor. Çünkü Winnie ilk kez gerçekten bir yere ait hissediyor. Artık onun evi Var Olmayan Ülke. Ailesi ise Peter Pan, Vane ve fae ikizler. Ama hala tehlikede devam ediyor. Peter Pan gölgesine kavuşamadıkça ve düşmanları durmadıkça rahat değiller. Her ne kadar her anlarını birbirleriyle oynaşarak geçirselerde Adada denge bozulmak üzere, Fae kraliçesi Peter Pan’ı öldürmek için planlarına devam ediyor, tabi tek düşman kraliçe değil kaptan Hookta var. Yani savaş kapıda. Ve herkes birbirini zaaflarından vurmaya çalışıyor. Evet bu seriyi ne kadar sevdiğimi artık çözmüşsünüzdür. Dark romance, Peter Pan retellengi ama en karanlığından, reverse harem yani dört erkek bir kadınyani gördüğünüz gibi tropelar çok fena, seri ve karakterlerde öyle. Bol smut +21️sahne oldukça da yoğun ve heyecanlı bölümler. Bunların hepsi bu kısacık kitaba nasıl sığıyor anlamış değilim. Ama bana göre türünde çok başarılı. Bu tetikleyici uyarılar size uymuyorsa tercih etmeyin derim. Ben şuracıkta sabırsızlıkla üçü bekliyorum.
Karanlık OlanNikki St. Crowe · Nox Yayınları · 2025229 okunma