2025 38. kitabı
Ayşe Erbulak'ın yıllar önce "Anne Bak Kim Geldi" adıyla yayımlanmış romanı geçtiğimiz aylarda yeni adı, yeni kapağı ve düzenlenmiş yeni haliyle Eksikparça Yayınları etiketiyle yeniden
Anne Bak Ölüm GeldiAyşe Erbulak · Eksik Parça Yayınları · 202424 okunma
Bu kitabı, "Anne Bak Kim Geldi?" kitabının devamı diye aldım. Dediğiniz gibi 2 kitapta aynı ve isim değiştirilerek tekrar yayınlanmış. Bu yüzden hem Eksik Parça Yayınlarını hem de Sayın Ayşe Erbulak'ı şiddetle kınıyorum. Kitap fiyatlarının yüksekliği nedeniyle vatandaş zaten kitap alamıyor. Kitap alabilmek için başka ihtiyaçlarımızdan vazgeçiyoruz, sonrasında hüsran yaşıyoruz. Sayın Ayşe Erbulak'ın bütün kitaplarını almış biriyim. Ama bundan sonra hiçbir kitabını almayacağım. Kitabın isim değişikliği arka kapakta diye düşünüyorum. İsim değişikliği künye sayfasında belirtilmiş ama kitabı internetten alanlar bunu göremez. Labirent Yayınları'ndan çıkan "Anne Bak Kim Geldi?" 140 sayfa. Eksik Parça Yayınları'ndan çıkan "Anne Bak Ölüm Geldi" 213 sayfa. Aralara yeni paragraflar eklenmiş, bölüm geçişlerinde boş sayfalar oluşmuş. Bu da yayıncılık hilesi olsa gerek.