, bir kitap okudu
2025 5. kitabı
Dilara Özçelik
8.5/10 · 4 okunma
Book Butterfly
Şimdi dışarı çıkıyorum. Dönünce Dilara'm için küçük bir gönderi paylaşacağım. 😭🫶🏻🫂
Book Butterfly
Artık canım yazarımın altını çizip not bıraktığı cümleyi okumamın zamanı geldi.🥹❤️ Son sayfa, çabuk gel! Ya da dur vazgeçtim. Çabuk gelme! Sonunda boş gözlerle duvara bakacağımı hissediyorum. 😭
Book Butterfly
Ben bunun incelemesini yazmaya başladım sonunda. En ufak bir eksiği olsun istemiyorum incelememin. Çünkü bu seri incelemelerin en güzeline layık. 🥹💚
Ölü Tanrının Şarkısı kitabıyla seri mi bu?
Book Butterfly
@warofhearts Evet biraz karışık anlattım sanırım ama detaylı bilgi için yazarın instagram hesabına bakabilirsin. Çok tatlı biri. Mesaj yazıp sormak istersen de Dilara'nın cevap vereceğine inanıyorum. Rica ederim ne demek. ❤️🥰
İnceleme yazar mısın? Benim favorilerimden ve senin düşüncelerini merak ediyorum
Book Butterfly
@Handebaladins777 Ağlamak istiyorum şimdiden. İmzada Dilara kitabın sonuna bir not bıraktı. Umarım kitabı bitirdikten sonra psikolog masraflarımı karşılayacağını yazmıştır. 😭 Rica ederim balım her zaman. 💚
Book Butterfly
3.kitap gel artık! BRh da gelebilir ama biriniz gelin artık! Çok özledim Kaos Kraliçem'in kalemini. 🥺❤️
O. Son. Neydi. Öyle. 😭💚