2025 19. kitabı
Okunma: 02 Mart 2025 22:13
Detaylı yorum için: illekitap.blogspot.com/2025/03/holly-r... Stars and Shadows Serisi'nin 3. kitabı Zehir ve Yemin Krallığı ile karşınızdayım. Kitapla beraber Adara ve Evren'in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Açıkçası her kitabı bir öncekinden daha iyiydi ve daha soluksuz okunuyordu. Bu kitapta diğer ikisinden daha iyiydi bence. Tabi yine de eksikleri vardı. Fantastik bir seri olmanın hakkını veren detayları vardı ama yetişkin içerik de bir o kadar çok vardı. Açıkçası ilk kitaptan beri diyorum, bu kadar yetişkin içeriğe gerek yok bence. Onun haricinde feyleri ve vampirleri çok güzel konuya dahil eden ve kurgulayan, her ne kadar daha iyi olabilirdi desem de soluksuz okunan ve çabuk biten, sıkmayan bir seri ve bir kitaptı. Yorumun sonunda değil başında vereyim bu bilgiyi de... Seri normalde 4 kitaptan oluşuyor ancak ilk üç kitap Adara ve Evren'in hikayesi ve savaşıyken 4. kitap onların en yakın iki arkadaşı Thalia ve Sorin'in hikayesi. Bu yüzden seri bitmedi bekleyeyim bitsin demenize gerek yok bu kitapla beraber Adara ve Evren'in hikayesi son buldu.
Zehir ve Yemin KrallığıHolly Renee · Lapis Kitap · 202542 okunma