2025 14. kitabı
"SÖYLESENE SEVDİĞİM GÜLÜŞÜN HÂLÂ SARSIYOR MU DAĞLARI YERİNDEN?"(Ulvi Gülüş şiirinden) LAL HAYKIRIŞ ~ ALİ YÜZER Sessizliğin içindeki güçlü ve derin duygular ile ifade edilemeyen çığlıkların bir araya gelmesiyle oluşmuş duygu dolu bir #şiir kitabı. Yazarın şiirlerinde; içsel dünyasındaki yoğun, derin ve ifade edilmesi zor duyguların sessiz bir çığlık gibi içten içe yaşandığını ve bunu bize dizelerinde güçlü bir şekilde aktardığını görüyoruz. Duygusal derinliği olan, aşk, mutluluk, sevgi, özlem, veda, hüzün gibi temaların birarada işlendiği harika şiirler... Her bir şiir kendi iç dünyamıza yolculuk yaptırıyor ve bize duygusal anlar yaşatıyor. Genel olarak her şiirini sevdim diyebilirim. Yazarın samimi ve etkileyici bir üslubu, sade ve güçlü bir anlatımı var. Şiir okumayı sevenlere tavsiyem... #alıntı "Hissetim bir an çenemin yorulduğunu, Fark ettim ki bir çocuğun yaramazlığına gülüştüğümü. Alışılmamış bir ruh hâli gülmek bendimde, Gülünce fark ettim mutluluğu unuttuğumu." ~Eksik His~ "Şimdi sesini duymak vardı... İliklerim pişerdi sesinin sıcaklığıyla, Ağzımın kenarları bir karış büyür, Bin karışlık içime bir karış yer bırakmazdın. Harman olur, har olurdum; Yâr bulur, yâren olurdum." ~Sesin~ "Tüm şairler sana âşıktı hâlbuki Benim sevmem mi çok sana? Ümit vermedim diyen dilinin kaşlarından haberi mi yok? Gözlerinin güzelliğinden, Yüreğinin haberimden, Sensizleştirdiğin benden, Vicdanının haberi mi yok?" ~Şiire Aşık~
Lal HaykırışAli Yüzer · Sokak Kitapları Yayınları · 20247 okunma