·129 syf.····Okunma: 02 Mart 2025 18:19 Sevgili Aylin Balboa, kalemine sağlık. Okuduğum ilk kitabı ama son olmayacak, tüm külliyatı okumaya ant içtim.
Bu hikaye gerçekten senden uzun Osman. Bir ayrılığın hem keder hem neşe ile bize aktarılmasına şahit oluyoruz. Yazarın akıcı ve samimi dili bizi içine alıyor. Her sayfasında kendimden birçok şey bulduğum, gözlerimin uzağa daldığı sonra da tebessüm ettiğim bir hikaye. Hiç bitmesin istedim. Bir kadın diyorum Osman ne güçlü, ne sıcak, ne samimi, ne korkusuz, ne dürüst.
Kitapta yer alan bazı cümlelerin net gerçekliği karşısında insan bir durup düşünüyor. "Evet,bu değiştirilemez bir gerçek gerçekten de" diyor. Mesela ;
"İran şahı mı Hint imparatoru mu ne işte, Asya 'da bir yerlerde biri sadrazam demiş ki, " Bana kederli olduğumda sevineceğim, sevinçli olduğumda kederleneceğim bir cümle yaz." Sadrazam da şey yazmış işte : " Bu vakit geçip gidecek."
Neyse Osman,
"Bir gün şeklini şemalini unutsam da hayatımın bir döneminde seni çok sevdiğimi hiç unutmayacağımı biliyorum. Fakat benden bu kadar. Astalavista Osman."