2025 13. kitabı
Tobi diğer küçük karıncalar gibi bir karınca. Okula gidiyor ve ailesindeki diğer üyelerle yaşıyor. Annesi, babası ve dedesiyle birlikte. Ama Tobi nin diğer karıncalardan farklı olarak bir sorunu var. Okuldaki diğer arkadaşları kolayca yönlerini bulup yiyecek toplayabiliyorken Tobi bunları yapamıyor. Hatta bir kere evden çıkıp geri gelemiyor ve kayboluyor. Bu durum Tobi yi çok üzüyor. Okuldaki arkadaşları bu konuda sürekli onunla dalga geçiyorlar. Sonunda babası bir çözüm buluyor bu duruma. Yiyecek bulmak için bir harita hazırlayıp ona veriyor ve yiyeceği bulmasını istiyor. Tek bir şartı var o da dedesinin sadece yanında gelecek olması. Hiçbir şekilde müdahale etmeyecek sadece Tobi nin yanında bulunacak. Tobi çok mutlu oluyor ve heyecanlanıyor çünkü maceraları çok seviyor. Tobi yön bulma konusunda başarılı olabilecek mi ? Yiyeceği bulup eve getirebilecek mi ? • Heyecanla okudum çok güzel ve akıcı bir dili var kitabın. Baskısı ve özellikle yazarın kendi sesiyle seslendirdiği karekod kısmı çok güzel düşünülmüş. Çocuklarınıza mutlaka alın ve okutun. Çok sevecektir. Keyifli okumalar
Büyük Orman MacerasıEbru Kapaklıkaya · Timaş Çocuk Yayınları · 202528 okunma